Sök

Inspirerande hjälp till självhjälp

Inspirerande hjälp till självhjälp Aktivera ditt eget läkandesystem genom två enkla tekniker. Tekniken kan hjälpa vid de flesta obalanser i kroppen. Vänta inte på att någon annan ska lösa dina problem utan ägna en stund varje dag till att ta hand om dig själv och njut av hälsofördelarna som följer. Se det inspirerande klippet här.

Ett bra alternativ för dig som lider av irriterad tarm

Akupunktur och Kinesisk örtmedicin har visat sig vara väldigt effektivt vid IBS (irriterad tarm). Olika undersökningar oberoende av varandra visar båda på att akupunktur i kombination med örtmedicin är en säker och effektiv behandling. Man har även sett att behandlingen fungerar bättre än vissa läkemedel vid ex lös avföring. Summa summarum visar utredningarna på att akupunktur är ett viktigt behandlingsalternativ för patienter med IBS. Behandlingen kan förbättra matsmältning, upptag och reglera utsläpp. Läs hela studien här.

Buljong - En ny gammal trend

Att dricka buljong av olika sorters kött och grönt är något som människor har gjort sedan urminnes tider. Enligt gamla traditioner är det en väl stärkande dryck som nu börjat bli ”snabbmat” istället för en kopp te eller kaffe att ta med. Det är en ny trend i våra stora städer. Det tar lite tid att koka buljong men är väl värt jobbet för vad det ger kroppen. Det går utmärkt att koka större portioner att frysa ner eller förvara i kylskåp för att kunna ta en kopp att värma om dagen. Lillian Bridges, en välkänd författare och föreläsare med bland annat Face reading, berättar att hon som barn drack flera olika sorters buljonger av olika typer av kött för att stärka sitt immunförsvar och sin energ

Kontaktformulär

  • Instagram - White Circle

© 2015 by akupunkturann.com