top of page
rosmarin i närbild

Välkommen

logotyp för akupunkturann med ingefära, text och nålar
logotyp för akupunkturann med ingefära, text och nålar

Vi har bytt utseende

logga med orange cirkel
logga akupunkturann med ingefära och nålar
Mycket har förändrats sedan vår start i Boden 2015. Vi har alltid satsat på fortbildning och utvecklat vårt behandlingsutbud för att möta kundens behov. Nu har det även blivit dags att ta steget in i 20-talet med förnyat utseende, driv och entusiasm för att fortsätta vara där för dig och för dem vi ännu inte fått möjligheten att träffa.

Vi hälsar dig varmt välkommen till den nya och förbättrade akupunkturann, där ditt välbefinnande fortsatt är vår främsta prioritet.
 
Tillsammans strävar vi mot balans och hälsa och oändlig livsglädje!
salviablad i närbild

Välkommen till akupunkturann!

Vi erbjuder TCM akupunktur i Boden, en urgammal behandlingsmetod som använder tunna nålar för att stimulera specifika punkter längs energibanor i din kropp, kallade meridianer. Dessa banor är kopplade till dina inre organ och främjar en harmonisk balans för din fysiska och mentala hälsa. 

Upptäck hur akupunktur kan hjälpa dig att återfå ditt välbefinnande och balansera din kropp!

Vad kan jag förvänta mig?

De flesta upplever ofta en skön och lugnande avslappningseffekt av akupunktur. Men har du aldrig tidigare fått akupunkturbehandling kan det uppskattas att veta vad du har att förvänta dig och vad som kan vara bra att tänka på. Klicka på länken nedan om du vill läsa mer.

Nyhetsbrev

Ta del av alla erbjudanden, evenemang och tips - direkt till din mailkorg! 
grön bild med vit lotusblomma

Har på inrådan av andra provat akupunktur, två ggr. Ingen smärta sedan några månader tillbaka och jag har nu sällat mig till så många andra, troende!

Birgitta

närbild på vågor i solnedgång

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

© akupunkturann 2023
bottom of page