top of page

LOVORD

Birgitta

När det gäller akupunktur så har jag varit, som så många andra, en tvivlare. Eller en icketroende kanske jag ska säga.

 

Har fått olika behandlingar för smärta i ben och knä. Massage, ultraljud, healing m.m. Alla behandlingar har varit bra och fungerat, för stunden. Har på inrådan av andra provat akupunktur, två ggr. Ingen smärta sedan några månader tillbaka och jag har nu sällat mig till så många andra, troende!

 

Att sen Ann är en behaglig människa och lokalen inger ro för själen, är bara extra plus. Tack!

Ulrika

Akupunktur är en fantastisk behandlingsform. Den har hjälpt mig både fysiskt och mentalt.


Jag har fått hjälp med min allergi men även under en period av nedstämdhet.

 

Jag har också lärt mig att hitta inre balans och lyssna på signalerna från min kropp. Ann har varit ett stort stöd i detta. Ann är en väldigt duktigt akupunktör med stort gehör och omtanke om sin patient. Jag ger Ann mina varmaste rekommendationer.

Anneli

Jag har gått på akupunktur hos Ann sedan 2012. Jag sökte för klåda. Klådan hade jag på ryggen och alltid när jag gick o lade mig.

Den är nu helt borta. Jag går fortfarande regelbundet ca 1 gång per månad och underhåller samt behandlar mina leder eller andra symptom som dyker upp.

Susanne & Linnea

Akupunktur hos Ann betyder att jag kan gå till jobbet och blir lite friskare varje dag. Jag har varit sjuk i 7 år och "Anns nålar" räddar mitt liv. Jag får energi, min migrän försvinner, min IBS mage blir bättre och jag blir glad och harmonisk :) 

 

Kan ju också nämna att jag blev gravid efter 20 års infertilitet. Kan inte annat än tacka ödmjukast för alla gåvor dina kunskaper å känsla för vad som är RÄTT har gett mig. Tack Ann 💗 du e bäst!

Susanne

Av Ann fick jag hjälp med min ballongmage, och en inre balans. Dessutom en skön stund i trygghet och harmoni.

Rekommenderar även du AkupunkturAnn? 

Fyll gärna i formuläret nedan, följt av ditt referensmeddelande*

 

*Endast ditt förnamn och referensmeddelande kommer att publiceras. Ange därför tydligt i meddelandet om du önskar vara anonym

Tack för rekommendationen!

bottom of page