top of page

BEHANDLINGAR

Akupunktur

Akupunktur är en effektiv behandling vid många olika åkommor. Den skapar cirkulation i kroppen som är både avslappnande och stärkande, samtidigt som den balanserar både kropp och själ.

 

Vid en behandling kan olika behandlingstekniker användas beroende på vilken som är bäst lämpad till specifika besvär;

 

  • Akupunktur (nål) 

  • Moxa (värmebehandling)

  • Koppning

 

Den hjälper vid exempelvis sömnbesvär, allergier, IBS, migrän, klimateriebesvär, fertilitet, klådabesvär eller för att stärka immunförsvaret.

Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk Akupunktur är en behandling för den som både vill ha föryngring samt en hälsobehandling i ett, samt slippa fillers och botox.

 

Cirkulation skapas i ansiktet och i övriga delar av kroppen med hjälp av tunna nålar som hjälper produktionen av kollagen och keratin vilket stärker och ger grundare rynkor och mer lyster, en superbehandling som är ett hälsosamt allternativ till skönhet.

 

Kosmetisk akupunktur hjälper bland annat mot fina linjer, rynkor, hängande hud, akne, pigmentfläckar, förstorade porer, brist på lyster, hängande ögonlock, matt och torr hy, mm.

 

Tio behandlingar i tät följd rekommenderas, för att bibehålla resultat 3-6ggr/år, hur många och hur täta behandlingar som krävs är individuellt.

Öronakupunktur

Öronakupunktur är en behandlings metod som är effektiv och lättillgänglig, just för att kunden kan vara fullt påklädd.

 

Metoden används vid många olika besvär som exempelvis tobakavvänjning, som smärtbehandling, hjälp vid viktnedgång.

MOXA

Moxibustion, är en värmebehandling där man kan använda olika former av moxa.

 

Det består av en ört som värmer i hög temperatur och kan vara utformad likt en cigarr, i lösvikt eller i mindre koner. Behandlingen ökar flöde, cirkulation och är stärkande. Moxa är en idealisk behandlingsform för många av oss som bor i Norden.

 

Moxalampan är det doftfria valet av moxa.

Koppning

En kopp kan vara i olika material så som glas, plast, gummi etc.

 

Den används genom att skapa vakum som bildar en sugeffekt på utvalda akupunkturpunkter eller områden. Detta bidrar till ökad cirkulation och förbättrat flöde.

 

Koppning är en uppskattad behandling som ger en lugn och avslappnade känsla.

bottom of page